Vierç il menù principâl

Tabele dai contignûts

XV seculModifiche

Non da pape Imagjine Arme Principi dal
papât
Fin dal
papât
Nassût Lûc di nassite Lûc de tombe
Innocent VII     17 di Otubar 1404 6 di Novembar 1406 Cosma Migliorati Sulmona, Model:NAP 1302-1441 Grotte Vaticane 204
Grivôr XII     30 di Novembar 1406 4 di Lui 1415 (rinuncia) Angelo Correr Venezia, Model:REP-VEN Concattedrale di San Flaviano, Recanati 205
Martin V     11 di Novembar 1417 20 di Fevrâr 1431 Oddone Colonna Genazzano, Model:PON pre 1808 Basilica di San Giovanni in Laterano 206
Eugenio IV     3 di Març 1431 23 di Fevrâr1447 Gabriele Condulmer Venezia, Model:REP-VEN San Salvatore in Lauro 207
Nicolau V     6 di Març 1447 24 di Març 1455 Tommaso Parentucelli Sarzana,   Repubblica di Genova Grotte Vaticane 208
Callist III     8 di Avrîl 1455 6 di Avost 1458 Alonso de Borgia Jàtiva, Model:Simbolo Regno di Valencia Chiesa di Santa Maria in Monserrato degli Spagnoli 209
Piu II     19 di Avost 1458 14 di Avost 1464 Enea Silvio Piccolomini Corsignano, Model:Simbolo Repubblica di Siena Basilica di Sant'Andrea della Valle 210
Pauli II     30 di Avost 1464 26 di Lui 1471 Pietro Barbo Venezia, Model:REP-VEN Grotte Vaticane 211
Sistu IV     9 di Avost 1471 12 di Avost1484 Francesco Della Rovere Celle Ligure,   Repubblica di Genova Basilica di San Pietro 212
Innocent VIII     29 di Avost 1484 25 di Lui 1492 Giovanni Battista Cybo Genova,   Repubblica di Genova Basilica di San Pietro 213
Lissandri VI     11 di Avost 1492 18 di Avost 1503 Rodrigo Borgia Jàtiva, Model:Simbolo Regno di Valencia Chiesa di Santa Maria in Monserrato degli Spagnoli 214
Non da pape Imagjine Arme Principi dal
papât
Fin dal
papât
Nassût Lûc di nassite Lûc de tombe

XVI seculModifiche

Non da pape Imagjine Arme Principi dal
papât
Fin dal
papât
Nassût Lûc di nassite Lûc de tombe
Piu III     22 di Setembar 1503 18 di Otubar 1503 Francesco Nanni Todeschini Piccolomini Sarteano, Model:Simbolo Repubblica di Siena Grotte Vaticane 215
Giulio II     1 di Novembar 1503 21 di Fevrâr 1513 Giuliano Della Rovere Albisola,   Repubblica di Genova Basiliche di San Pieri in Vincoli 216
Leon X     9 di Març 1513 1 di Dicembar 1521 Giovanni de' Medici Firenze, Model:Simbolo Repubblica fiorentina Santa Maria sopra Minerva 217
Adrian VI     9 di Zenâr 1522 14 di Setembar 1523 Adriaan Florenszoon Boeyens Utrecht, Model:Simbolo Sacro Romano Impero Santa Maria dell'Anima 218
Clement VII     19 di Novembar 1523 25 di Setembar 1534 Giulio de' Medici Firenze, Model:Simbolo Repubblica fiorentina Santa Maria sopra Minerva 219
Pauli III     13 di Otubar 1534 10 di Novembar 1549 Alessandro Farnese Canino, Model:PON pre 1808 Basiliche di San Pieri 220
Giulio III     7 di Fevrâr 1550 23 di Març 1555 Giovanni Maria Ciocchi Dal Monte Monte San Savino, Model:Simbolo Repubblica fiorentina Grotte Vaticane 221
Marcello II     9 di Avrîl 1555 1 di Mai 1555 Marcello Cervini Montefano, Model:PON pre 1808 Grotte Vaticane 222
Pauli IV     23 di Mai 1555 18 di Avost 1559 Gian Pietro Carafa Capriglia Irpina, Model:Simbolo Regno di Napoli Santa Maria sopra Minerva 223
Piu IV     25 di Dicembar 1559 9 di Dicembar 1565 Giovanni Angelo Medici Milano, Model:Simbolo Ducato di Milano Basilica di Santa Maria degli Angeli e dei Martiri 224
San Piu V     7 di Zenâr 1566 1 di Mai 1572 Antonio Michele Ghislieri Bosco, Model:Simbolo Ducato di Milano Basilica di Santa Maria Maggiore 225
Grivôr XIII     13 di Mai 1572 10 di Avrîl 1585 Ugo Boncompagni Bologna, Model:PON pre 1808 Basiliche di San Pieri 226
Sistu V     24 di Avrîl 1585 27 di Avost 1590 Felice Peretti Grottammare, Model:PON pre 1808 Basilica di Santa Maria Maggiore 227
Urban VII     15 di Setembar 1590 27 di Setembar 1590 Giovanni Battista Castagna Roma, Model:PON pre 1808 Santa Maria Sopra Minerva 228
Grivôr XIV     5 di Dicembar 1590 16 di Otubar 1591 Niccolò Sfondrati Somma Lombardo, Model:Simbolo Ducato di Milano Basiliche di San Pieri 229
Innocent IX     29 di Otubar 1591 30 di Dicembar 1591 Giovanni Antonio Facchinetti Bologna, Model:PON pre 1808 Grotte Vaticane 230
Clement VIII     30 di Zenâr 1592 3 di Març 1605 Ippolito Aldobrandini Fano, Model:PON pre 1808 Basilica di Santa Maria Maggiore 231
Non da pape Imagjine Arme Principi dal
papât
Fin dal
papât
Nassût Lûc di nassite Lûc de tombe

XVII seculModifiche

Non da pape Imagjine Arme Principi dal
papât
Fin dal
papât
Nassût Lûc di nassite Lûc de tombe
Leon XI     1 di Avrîl 1605 27 di Avrîl 1605 Alessandro de' Medici Firenze, Model:Simbolo Ducato di Firenze Basiliche di San Pieri 232
Pauli V     16 di Mai 1605 28 di Zenâr 1621 Camillo Borghese Roma, Model:PON pre 1808 Basilica di Santa Maria Maggiore 233
Grivôr XV     9 di Fevrâr 1621 8 di Lui 1623 Alessandro Ludovisi Bologna, Model:PON pre 1808 Sant'Ignazio di Loyola in Campo Marzio 234
Urban VIII     6 di Avost 1623 29 di Lui 1644 Maffeo Barberini Firenze, Model:GDT 1562-1737 Basiliche di San Pieri 235
Innocent X     15 di Setembar 1644 7 di Zenâr 1655 Giovanni Battista Pamphili Roma, Model:PON pre 1808 Sant'Agnese in Agone 236
Lissandri VII     7 di Avrîl 1655 22 di Mai 1667 Fabio Chigi Siena, Model:GDT 1562-1737 Basiliche di San Pieri 237
Clement IX     20 di Zugn 1667 9 di Dicembar 1669 Giulio Rospigliosi Pistoia, Model:GDT 1562-1737 Basilica di Santa Maria Maggiore 238
Clement X     29 di Avrîl 1670 22 di Lui 1676 Emilio Altieri Roma, Model:PON pre 1808 Basiliche di San Pieri 239
Beato Innocent XI     21 di Setembar 1676 12 di Avost 1689 Benedetto Odescalchi Como, Model:Simbolo Ducato di Milano Basiliche di San Pieri 240
Lissandri VIII     6 di Otubar 1689 1 di Fevrâr 1691 Pietro Vito Ottoboni Venezia, Model:REP-VEN Basiliche di San Pieri 241
Innocent XII     12 di Lui 1691 27 di Setembar 1700 Antonio Pignatelli Spinazzola, Model:NAP 1506-1701 Basiliche di San Pieri 242
Clement XI     23 di Novembar 1700 19 di Març 1721 Giovanni Francesco Albani Urbino, Model:PON pre 1808 Basiliche di San Pieri 243
Non da pape Imagjine Arme Principi dal
papât
Fin dal
papât
Nassût Lûc di nassite Lûc de tombe

XVIII seculModifiche

Non da pape Imagjine Arme Principi dal
papât
Fin dal
papât
Nassût Lûc di nassite Lûc de tombe
Innocent XIII     8 di Mai 1721 7 di Març 1724 Michelangelo Conti Poli, Model:PON pre 1808 Grotte Vaticane 244
Benedet XIII
Servo di Dio
    29 di Mai 1724 23 di Fevrâr 1730 Pietro Francesco Orsini Gravina in Puglia, Model:NAP 1506-1701 Santa Maria sopra Minerva 245
Clement XII     12 di Lui 1730 6 di Fevrâr 1740 Lorenzo Corsini Firenze, Model:GDT 1562-1737 Basilica di San Giovanni in Laterano 246
Benedet XIV     17 di Avost 1740 3 di Mai 1758 Prospero Lorenzo Lambertini Bologna, Model:PON pre 1808 Basilica di San Pietro 247
Clement XIII     6 di Lui 1758 2 di Fevrâr 1769 Carlo Rezzonico Venezia, Model:REP-VEN Basilica di San Pietro 248
Clement XIV     19 di Mai 1769 22 di Setembar 1774 Gian Vincenzo Antonio Ganganelli Santarcangelo di Romagna, Model:PON pre 1808 Basilica dei Santi XII Apostoli 249
Piu VI     15 di Fevrâr 1775 29 di Avost 1799 Giovanni Angelo Braschi Cesena, Model:PON pre 1808 Grotte Vaticane 250
Piu VII
Servo di Dio
    14 di Març 1800 20 di Avost 1823 Barnaba Niccolò Chiaramonti Cesena, Model:PON pre 1808 Basilica di San Pietro 251
Nome pontificale Ritratto Stemma Inizio
pontificato
Fine
pontificato
Nome secolare Luogo di nascita Sepoltura

XIX secoloModifiche

Non da pape Imagjine Arme Principi dal
papât
Fin dal
papât
Nassût Lûc di nassite Lûc de tombe
Leon XII     28 di Setembar 1823 10 di Fevrâr 1829 Annibale Clemente Sermattei Della Genga Genga, Model:PON pre 1808 Basiliche di San Pieri 252
Piu VIII     31 di Març 1829 30 di Novembar 1830 Francesco Saverio Castiglioni Cingoli, Model:PON pre 1808 Basiliche di San Pieri 253
Grivôr XVI     2 di Fevrâr 1831 1 di Zugn 1846 Mauro Alberto Cappellari Belluno, Model:REP-VEN Basiliche di San Pieri 254
Beato Piu IX     16 di Zugn 1846 7 di Fevrâr 1878 Giovanni Maria Mastai Ferretti Senigallia, Model:PON pre 1808 Basilica di San Lorenzo fuori le mura 255
Leon XIII     20 di Fevrâr 1878 20 di Lui 1903 Gioacchino Pecci Carpineto Romano, Model:Bandiera Impero francese Basilica di San Giovanni in Laterano 256
Non da pape Imagjine Arme Principi dal
papât
Fin dal
papât
Nassût Lûc di nassite Lûc de tombe