Liste di Stâts dal mont

Atenzion: Cheste pagjine e je di comedâ,
par lis modifichis dai non dai stâts, par intant, fâs riferiment al
progjet stâts


Cheste e je une liste par ordin alfabetic dai stâts dal mont. Ca a son includûts i 191 stâts che a son membris de Nazions Unidis plui Taiwan, la Citât dal Vatican e la Autoritât Palestinês (che e à dome un ricognossiment parziâl).

Par une liste di teritoris dipendents di altris stâts o ocupâts militarmentri cjale invezit: Elenc dai teritoris dipendents

Top - 0-9 A B C D E F G H I K L M N O P Q R S T U V X Y Z

AModifiche

Afganistan - Albanie - Algjerie - Andorra - Angole - Antigue e Barbude - Arabie Saudide - Argjentine - Armenie - Australie - Austrie - Azerbaigjian

BModifiche

Bahamas - Barein - Bangladesj - Barbados - Belgjiche o Belgje - Belize - Benin - Birmanie - Butan - Bielorussie o Russie Blancje - Bolivie - Bosgne-Erzegovine - Bozvane - Brasîl - Brunei - Bulgarie - Burkina Faso - Burundi

CModifiche

Cambogje - Camerun - Canadà - Cjâf Vert - Cechie - Centrafriche - Çat - Cine - Chenie - Cîl - Cipre - Colombie - Comore - Republiche dal Congo - Republiche Democratiche dal Congo (ex Zaire) - Coree dal Nort - Coree dal Sud - Cosachistan - Chirghizistan - Cueste d'Avori - Cueste Riche - Cravuazie - Cube

DModifiche

Danimarche - Dominiche - Republiche Dominicane

EModifiche

Ecuadôr - Egjit - Emirâts Araps Unîts - Eritree - Estonie - Etiopie

FModifiche

Fizi - Filipinis - Finlandie - France

GModifiche

Gabon - Gambie - Georgie - Gjermanie - Gane - Gjamaiche - Gjapon - Zibuti - Gjordanie - Gnove Zelande - Grecie - Grenade

HModifiche

Haiti - Honduras

IModifiche

Il Salvador - Indie - Indonesie - Iran - Irac - Irlande - Islande - Israêl - Italie - Isulis Marshall

KModifiche

Kiribati - Kuwait - Kosovo

LModifiche

Laos - Lesoto - Letonie - Liban - Liberie - Libie - Liechtenstein - Lituanie - Lussemburc

MModifiche

Macedonie - Madagascar - Malawi - Malaysia - Maldive - Mali - Malte - Maroc - Mauritanie - Maurizius - Messic - Micronesie, Stâts Federâts di - Moldavie - Muini, Principât di - Mongolie - Montenegro - Mozambîc

NModifiche

Namibie - Nauru - Nepal - Nicarague - Nizar - Nizerie - Norvegje

OModifiche

Oman - Ongjarie

PModifiche

Paîs Bas - Pachistan - Palau - Panamà - Papue Gnove Vuinee - Paravuai - Perù - Polonie - Portugal

QModifiche

Qatar

RModifiche

Ream Unît - Romanie - Ruande - Russie

SModifiche

Sant Cristoful e Nevi - Sante Lucie - Sant Vincent e Grenadine - Salomone - Samoe - Sant Marin - Sant Tomâs e Princip - Seisjel - Senegal - Serbie - Siere Leon - Singapôr - Sirie - Slovachie - Slovenie - Somalie - Spagne - Sri Lanke - -Stâts Unîts di Americhe - Repubbliche Sudafricane - Sudan - Suriname - Svezie - Svuizare - Swaziland

TModifiche

Tagichistan - Tailandie - Taiwan - Tanzanie - Timor Est - Togo - Tonga - Trinitât e Tobago - Tunisie - Turchie - Turcmenistan - Tuvalu

UModifiche

Ucraine - Ugande - Uruvuai - Uzbechistan

VModifiche

Vanuatu - Citât dal Vatican - Venezuele - Vietnam - Vuatemale - Vuinee - Vuinee-Bissau - Vuinee Ecuatoriâl - Vuiane

YModifiche

Yemen

ZModifiche

Zambie - Zimbabwe